”Od vrata do vrata unutar 1 radnog dana”. Vršimo povoljniju i bržu isporuku prema Vama.

Naručena roba dostavlja se do ispred kuće, zgrade…

Cijena dostave je 33,90 kn za kopneni dio Hrvatske, a za otoke 78,50 kn.

Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun ili kada transakcija putem kreditne kartice bude autorizirana i odobrena.

Dostava u Sloveniju – Trenutno nije omogućena, no naši su proizvodi dostupni za naručivanje i dostavu u Sloveniju na našem Online dućanu na Amazonu Italija
Dostava u ostale zemlje Europske Unije – Trenutno nije omogućena, no naši su proizvodi dostupni za naručivanje i dostavu u zemlje Europske Unije na nađem Online dućanu na Amazonu Njemačka

 

Šaljemo kurirskom službom DPD

Narudžbe koje zaprimimo radnim danom putem e-maila ili telefonski do 12.00h, isporučujemo Vam isti dan sa naše adrese kurirskom službom, a dostavlja Vam se drugi radni dan na vašu adresu u toku dana (okvirno vrijeme kurirske dostave, 10h-16h).

Preostale narudžbe, pristigle poslije 12.00hisporučujemo drugi radni dan i stižu dan kasnije na vašu adresu.

Isporuka i dostava pošiljaka se vrši svakim radnim danom osim subote, nedjelje i praznika.

Za pristigle narudžbe koje se naručene preko neradnih dana, (vikend, blagdanski dani, državni praznici) naručenu pošiljku isporučujemo prvi radni dan i očekujte dostavu na vašoj adresi u roku od 1 radnog dana od kad smo poslali, izuzev otoka (za raspored vožnje na otoke, pogledajte pri dnu ove iste stranice).

Dodatno pojašnjenje:

Ako ste naručili u nedjelju narudžbu putem weba u ponedjeljak je šaljemo, a u utorak vam je kurir dostavlja na vašu adresu.

Sve narudžbe naručene u petak do 12.00h isporučujemo isti dan i dostavljaju se u ponedjeljak Vama na adresu.

Sve narudžbe pristigle u petak iza 12.00h isporučujemo u ponedjeljak kako bi vam bile dostavljene u utorak u tijeku radnog vremena.

Prilikom narudžbe potrebno je ostaviti kontakt broj mobitela ili telefona kao obavezan podatak za slučaj da vas kurir ne pronađe u tom trenutku na adresi, nazvati će vas na taj broj za ponovnu besplatnu dostavu isti dan.

Ukoliko je potrebno, napišite nam dodatnu informaciju kako bi olakšali sam tijek dostave vama i kuriru (koju ćemo mi prenijeti na naljepnici pošiljke kurirskoj službi)

primjer; ”Dostaviti iza 15h”, ”Nazvati na mobitel prije dostave”, ”Ulaz iza zgrade 1.kat” i sl.

Nakon što se nam ostavili broj mobitela kao obavezan podatak, primit ćete 2 sms poruke:

  1. sms- kada je vaša pošiljka pripremljena za isporuku kod nas u trgovini
  2. sms- drugi radni dan stiže vam obavijest o terminu dostave, 2-3h prije same dostave vaše pošiljke.

 

Kod isporuke na hrvatske otoke, dostava može potrajati dulje od 24h.

Raspored vožnje i pokrivenost otoka možete provjeriti u PDF dokumetu