U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Troškove transporta za povrat robe snosi prodavatelj*. Kako bi ste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

*Ako je originalna ambalaža proizvoda oštećena, povrat će biti umanjen za 35%, a troškove transporta snosi kupac.
*Ako nedostaju neki dijelovi proizvoda, povrat će biti odbijen, a troškove transporta snosi kupac.
*Ako je naručena neodgovarajuća veličina, troškove transporta snosi kupac.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku NE PREUZIMATE OD DOSTAVLJAČA. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili oštećenje proizvoda sa kurirskom službom i poslali Vam novi.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan proizvod.

Svoju reklamaciju nam možete javiti na naše kontakt telefone 091 448 2004 ili pismeno na mail prodaja@qar73.com

Prilikom reklamiranja proizvoda, molimo Vas da nam javite broj narudžbe ili broj računa kojim je naručen/kupljen reklamirani proizvod.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte na adresu: TRADING & ADVISORY d.o.o., Zoričići 15, 52463 Višnjan, Hrvatska  ili e-mail adresu: prodaja@qar73.com
Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 14 dana od dana zaprimanja prigovora.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo moći obraditi.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih uvjeta prodaje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio kupoprodajnog ugovora.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje